petek, 1. junij 2007

Viroza, vedno ob nepravem času :-(

Smrk, smrk... Zdej približno doživljam tisto, tiste občutke, ki se dotaknejo ljudi, ko zbolijo pred, kkšno za njih in nasploh za publiko, full pomembno vlogo, nalogo... ali kakorkoli že pojmujete nastop pred avditorijem razgretih, navdušenih oboževalcev ,-)

Priznam, je zelo grozno in neprijetno, ko se sredi noči zbudiš z močno bolečino v grlu, ki ti ne dovoli da bi spal naprej, kaj šele da nebi pomislil, da moraš čez par dni biti več kot popolnoma zdrav, brezhiben. Da bi nardila kar največ koristi z Vesno mrzlično začneva iskati nepogrešljive Septolete PLUS, ki so vedno na zalogi, a tokrat jih ni... Itak. Tudi Lekadolčka ni, ki bi mi pomagal brez bolečin in kvalitetno zaspati, ker to je najboljše zdravilo :-( Tudi Vesnina torbica, ki običajno skoraj ne pogreša kakšnega analgetka je tokrat zatajila...

Panika, kaj bo prineslo jutro, sploh, ker veš da z boleznijo težje dealaš na kratek rok. Odločim se, da sredo in tudi ostale dni do ponedeljka preležim, se maximalno posvetim svojemu imunskemu sistemu. Torej bolniška. Hvala bogu je blo po neprijetni sredi in večerni 'zdravi' temperaturi (do 38'C) četrtkovo jutro neprimerno boljše. Izkoristim ga še za zadnji trening pred generalko, Kruškota prosim, če me v nedeljo zvečer lahko pogreša, ker že vse znam ,-) in predvsem, ker bi se do ponedeljka res rada pocajtala in zbežim v Postojno, v domače razvajanje ,-)

Sej veste, v vsem tem času, so najbolj učinkovito zdravilo prav geste tistih, ki so ti blizu in jih imaš grozno rad. Še vedno nism čist OK, ampak se full trudim in hvala tistim, ki mislite in ste z mano.

Tuki ne smem pozabit na Mojo, Najboljšo zdravnico Ninico... ups, pardon pozabim, Marin, dr. med. ,-) ki zame pusti ponoči telefon prižgan tudi kadar ni dežurna na urgenci. HVALA LUBI, LUPČKI ZATE.

Ko bo končala specializacijo iz družinske medicine boste zvedli, bom sporočila, da boste lahko zamenjali osebnega zdravnika, ker je res najboljša ,-)


Tisti, ki pridete, v pondeljek se vam vseeno nasmejem!

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Lubi moja!
Ooo, kako lepo:-)Hvala ti.

Za vse ostale pa... naročila sprejema sestra Daniela. Pa ne pozabite na zdravstveno izkaznico
;-)

dr.Marinova