ponedeljek, 26. marec 2007

Special thanks to...

Our guests:




Niko Vodošek...najbolj zapeljiv kitarist, ki pravi, da še vedno išče prave akorde Zanjo ,-) On bi sicer reku kaj pa je 'tista dva', je tak bolj skromen fant, a v predstavi Watch out mu jih je uspelo najti.



Tilen Artač...najbolj-ši zabaven čelist, ki je, verjetno med mnogimi drugimi priznanji, leta 2003 prejel tudi Škerjančevo nagrado za izjemne uspehe pri umetniškem uveljavljanju Srednje glasbene in baletne šole. Sorry Tilen, ris'rči gredo tebi bl od rok ,-)


Tako smo ju navdušli, da sta naša fanta izrazila željo po sodelovanju tudi na plesnem področju ,-) Zdej ne vem, a smo tko dobri, al... No za Nikota vem, da je...vam izdam, pssst...neki treniral latin, Tilen pa še ni razkril vseh svojih talentov ,-)



Overdose...ki sta posebej za Watch out skrbno izbrala besede in spoznala bistvo...Imam privilegij da živim, in najdem svoj mir, ko zvečer zamižim, včeraj le v sanjah, danes že zares, končno čutim kaj pomeni ples, zdej sm deu njega in on je deu mene, to so moji občutki, moje misli prevedene, z življenjskim sokom prepojene.



Natali Waschl...slikce žal nimam :-( Tolmački za znakovni jezik gluhih, ki je super nadomestila vlogo Mojce Klepec in je na nastopu na Bledu, bistvo predstave prevedla v svet neslišnih.
LEPO JE BIT Z VAMI.
HVALA VSEM,


Love, Lady D

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Morm kr pograjat...Sm razočarana nad bralci Danijelinih postov, k vem da jih ni mal, pa kr nč komentarjev. No evo, da vidte kako se dela...:)
Vsaj Efigenija bi lahko kej napisala, kšno analizo nardila...itd:)

Unknown pravi ...

Ifigenija ne Efigenija.Dejmo si to zapomnit!!!Ifigenija!!!